UDM/JDM/DM i Jönköping blev lyckad!

  • 10 jun 2024

image: UDM/JDM/DM i Jönköping blev lyckad!

I helgen tävlade våra simmare i UDM/JDM och DM i Jönköping! 50 metersbassängen!
Signe, Wiliam, Amina, Alma, Elvin och Aldin vissade bra form!

Tävlingen inleddes med Signes supersim på 100 rygg. Amina satte personbästa på samma distans och Alma simmade lite över sin bästa tid men var nöjd.

William och Elvin hoppade i efter och körde 100 fritt för första gången i en 50-metersbassäng. Elvin satte personbästa med 24 sekunder och William simmade för första gången 100 fritt, båda hade samma tid, 1:27.

Aldin var lite över sitt pers på 100 bröstsim. Signe satte personbästa på 50 bröstsim. William förbättrade sig med 5 sekunder på 50 ryggsim och Elvin med nio sekunder på samma distans. Alma satte personbästa med 3 sekunder på 50 bröstsim.

Pass nummer två blev också lyckat, men vi var lite för ivriga för att göra vårt bästa i statten. Signe simmade på sitt personbästa på 100 fritt med tiden 1:20, men blev diskvalificerad för tjuvstart. Amina, Elvin och William satte personbästa på 100 frisim. Alma simmade fint 50 meter rygg med förbättrad tid, och Signe gjorde detsamma med en fin tid på 42 sekunder. Elvin och William presterade även bra på sin sista gren, 50 bröstsim.

Tävlingen gick som planerat och stort tack till arrangörerna och Jönköping!