Träning Ungdom


Träningsgrupp 1

Gruppen är fortsättning på Utvecklingsgrupp 2. Här tränar vi på att simma alla simsätt med rätt teknik och vändningar, vi bekantar oss med tävlingsregler och olika träningsformer. gruppen tränar 2 gånger per vecka. 

Anmälan till gruppen sker efter tränarens rekommendation. Om ni kommer från en annan verksamhet och vill anmäla er till gruppen kontakta gärna oss via e-mail: swimpowersweden@gmail.com

Träningsgrupp 2

Träningsgrupp 2 (9-13 år) 

Är en grupp för ungdomar som har en ambition att träna och tävla inom simningen. 
Gruppen simtränar 2-3 ggr/vecka. 

Gruppen är fortsättning på Träningsgrupp 1. Här tränar vi på att simma alla simsätt med rätt teknik och vändningar, vi bekantar oss med olika typer av träningsformer för kondition och sprint.  

Anmälan till gruppen sker efter tränarens rekommendation. Om ni kommer från en annan verksamhet och vill anmäla er till gruppen kontakta oss via e-mail: swimpowersweden@gmail.com  eller 0705728864

Välkomna! 

Träningsgrupp 3

Träningsgrupp 3 

Kontakta oss för mer information: swimpowersweden@gmail.com eller 0705728864

Gruppen inriktar sig på simträning. Beroende på deltagarnas önskemål erbjuds olika tävlingar och möjlighet till vidareutveckling i alla simsätt och distanser.

Förkunskaper: Du har tidigare simtränat cirka 2-4 gg/vecka. Du kan simma alla simsätt och olika distanser från 50 meter till lite längre distanser så som 400 meter frisim mm. Du har simintresse och vill simträna i en grupp för att kunna utvecklas och tävla eller bara träna och njuta med träningspass och kompisarna. Simträning kommer att planeras utifrån gruppens nivå.