Vårsimiaden i Nässjö

  • 6 maj 2024

image: Vårsimiaden i Nässjö

Det gick jättebra! Varsimiaden i Nässjö där fokuset ligger på yngre simmare har varit en suverän tävling för våra små! Många distanser med många personliga rekord!

Det var lite sämre bassäng att tävla i för våra äldre simmare dock med lite fel avstånd i målgång och vändning, lite för många misstag bidrog det till för att räkna med bra resultat men det är ändå ingen anledning att inte simma snabbt, villket gänget gjorde. Bra jobbat av Aldin på 50 fritt och speciellt Amina som varit sjuk i två veckor men lyckades simma nära sitt pers på alla hennes distanser. Signe Storm, simmade på fantastiskt, har testat flera nya grenar! Emil Loftås lyckades simma snabbt på alla grenar men bäst var det nog 50 meter fjäril i lagkappen och Greg utmanade sina gamla personliga rekord, mest nöjd med 100 frisim! Alla fick en bra utmaning och vi önskar till Nässjö Simsällskap en ny simhall med fina möjligheter till flera bra arrangemang, vi håller tummarna att det sker i snar framtid! ♥️

En ny grej med tävlingen varit att det lottats ut olika lag och alla 12 år och yngre fick simma alla lagkapper! Och vilka härliga ungdomar vi möt från andra klubbar, många klapp på axeln och pepp där sportsligt vänskap var mycket viktigare än att vinna!

Grattis ♥️ med fin prestation våra små hjältar!